camping TBK(tasik biru,kundang)

8hb n 9hb hari tu camping kat tbk..8tually camping tu for bdk2 kembara.tp pelatih kembara part 2 xde coz diorang ada modul..lagipun pelatih part 2 ada 17 org jer…so,suma x pegi…kitorg komander kembara jer yg pegi…n tetamu baru kat tbk tu bdk2 kesatria negara company B..iaitu fakulti perakaunan..camping kat tbk bertukar menjadi camping kebina1,kitorg jd pembantu kpd komander kesatria negara company B…cam biasa ada kayak,lake crossing,water confident…

byk gak yg best camping 2 hari tu….w’pun peserta tu bkn pelatih kembara,tp best jgk ar…coz xde stress or ‘carrot susu’ dlm camping tu..huhu…under cikgu tun…….camping nak bg bdk2 rasa best,fun,njoy……dicipline,dicipline gak…..tp x semestinya kt x ble njoy…btol x??

..

..IMG0036Acikgu TunIMG0010A

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: